Skip to the main content

ERASMUS Bridge- en Schaakweek Viertallen

Toernooi


Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Over evenement

Alle evenementen van de ERASMUS Bridge- en Schaakweek zijn onder voorbehoud van de geldende coronamaatregelen. 

LET OP: inschrijving is vanaf dit moment alleen nog mogelijk als er een even aantal teams overblijft. Er staan nu 16 teams geregistreerd. Team 17 wordt dus reserve totdat team 18 zich inschrijft. 

Deze eerste ERASMUS Bridge- en Schaakweek staat in het teken van het in gebruik nemen van de nieuwe locatie van Denksportcentrum Rotterdam (Grandstand CHIO Kralingen). Met sociale events en hapjes tijdens de drives maken we het extra feestelijk. Je kunt aan één, meer of alle onderdelen meedoen. We hopen op een goede opkomst en een sportief toernooi, zodat we hier een jaarlijks terugkerend zomerevenement van kunnen maken! 

Viertallentoernooi met 7 ronden van 7 spellen. Zwitserse indeling, waardoor de sterke teams tegen elkaar komen te spelen.

Geldprijzen voor nummers 1 t/m 3, Hoofdprijs: €1000,- voor 1e team. Het beste jeugdteam en de beste teams van hoofdklasse en lager en eerste klasse en lager. Extra naturaprijzen voor de recreatieve spelersgroep. Geef bij de inschrijving je teamnaam door.

 

Datum & tijd

Aanvang
22 aug 2021, 10:30 uur
Einde
22 aug 2021, 18:00 uur

Inschrijven

Inschrijven tot
21 aug 2021, 10:30 uur
Inschrijven als
Viertal
Plekken over
6

Evenementlocatie

Adres
CHIO Grandstand
Kralingseweg 120
3062CG ROTTERDAM

Kosten

Inschrijfgeld
€80,00 per inschrijving
Lunch
Niet van toepassing
Diner
Niet van toepassing
Betalen met
Jeugdteams € 40,00 per team. Inschrijfgeld is inclusief lunch. De inschrijving wordt definitief door overmaking van het inschrijfgeld op bankrekeningnummer NL 12 SNSB 0706147235 ten name van Denksportcentrum Rotterdam ovv Erasmus viertallen en de teamnaam

Website

Organisatoren

Organisator

Dennis Stuurman

erasmus@dscr.nl