Skip to the main content

ERASMUS Bridge- en Schaakweek Golf en Bridge

Toernooi


Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Over evenement

Alle evenementen van de ERASMUS Bridge- en Schaakweek zijn onder voorbehoud van de geldende coronamaatregelen. 

Deze eerste ERASMUS Bridge- en Schaakweek staat in het teken van het in gebruik nemen van de nieuwe locatie van Denksportcentrum Rotterdam (Grandstand CHIO Kralingen). Met sociale events en hapjes tijdens de drives maken we het extra feestelijk. Je kunt aan één, meer of alle onderdelen meedoen. We hopen op een goede opkomst en een sportief toernooi, zodat we hier een jaarlijks terugkerend zomerevenement van kunnen maken! 

Vanaf 15.00 uur hebben we als groep de Kralingse Golfbaan tot onze beschikking. Een unieke kans om eens kennis te maken met deze prachtige baan! Er kunnen maximaal circa 50 mensen deelnemen aan het golfen. Degenen die al kunnen golfen spelen vanaf 15.00 uur een golftoernooi met 9 holes. Weinig of niet eerder gegolfd? Doe dan mee met de golfclinic. Je krijgt vanaf 15.00 uur een groepsles van 1,5 tot 2 uur. ‘s Avonds is er een parenbridgewedstrijd (6x4 spellen) waar de golfers tegen elkaar uitkomen. Er zijn prijzen voor de nummers 1 t/m 3 die het beste scoren op de twee onderdelen samen. De anderen dingen mee naar de prijzen per onderdeel. 

Geef bij je inschrijving door of je meespeelt in golfwedstrijd of meedoet aan de golfclinic. 

Datum & tijd

Aanvang
23 aug 2021, 15:00 uur
Einde
23 aug 2021, 23:00 uur

Inschrijven

Inschrijven tot
22 aug 2021, 15:00 uur
Inschrijven als
Individu
Plekken over
16

Evenementlocatie

Adres
CHIO Grandstand
Kralingseweg 120
3062CG ROTTERDAM

Kosten

Inschrijfgeld
€50,00 per inschrijving
Lunch
Niet van toepassing
Diner
Niet van toepassing
Betalen met
Inschrijfgeld is inclusief toegang tot de golfbaan of de golfclinic en de maaltijd tussen golf & bridgedrive. De inschrijving wordt definitief door overmaking van het inschrijfgeld op bankrekeningnummer NL 12 SNSB 0706147235 ten name van Denksportcentrum Rotterdam onder vermelding van Erasmus golf en bridge en je spelersnaam. Geef door of je meedoet aan de golfwedstrijd of aan de clinic

Website

Organisatoren

Organisator

Dennis Stuurman

erasmus@dscr.nl