Skip to the main content

Wijzigingen agenda, m.n. kaderbijeenkomsten

De kaderbijeenkomst van 12 november over de spelregels is afgelast. Er was helaas nog weinig animo wat ook wel te wijten is aan de weinige aandacht die hieraan is besteed. Het onderwerp spelregels en oefeningen met live arbitrages wordt nu behandeld in januari.

Ook de kaderbijeenkomst van 14 januari moet helaas verzet worden. De organisator (dkl) speelt in een team dat op die dag twee wedstrijden moet spelen. Het team is namelijk ingedeeld in een andere regio (Zuid-Holland) en die speelt dan op deze zaterdag ipv op de zondag als de regio Holland-Zuid speelt. Voorlopig verzet naar 21 januari. Zonder tegenbericht is dat definitief.

Wellicht wordt een extra kaderbijeenkomst georganiseerd in februari over de organisatie van competities met ook aandacht voor speciale wedstrijdvormen bijv. verjaardagdrive met lunch tussendoor, kroegentocht, individuele competities en dergelijke.

De kaderbijeenkomst van 18 maart wordt verzet naar 25 maart. Op 18 maart is er een landelijke bijeenkomst van de district-competitieleiders en dan is de organisator zelf afwezig. Als onderwerp stellen we voor features van het rekenprogramma voor meer gevorderde rekenprogramma-gebruikers. Voorstellen voor andere onderwerpen worden eigenlijk altijd gehonoreerd.

Binnenkort verschijnt een overzicht van alle parencompetities. Vooralsnog zijn daarin nog geen wijzigingen.

Andere artikelen
4 maart Kaderdag

4 maart Kaderdag

Op 4 maart wordt de kaderdag van het district gehouden bij het Denksportcentrum Rotterdam. Deze dag...

19/01/2023 - DKL Rotterdam
FLYER OPEN PAREN

FLYER OPEN PAREN

Alle Info over de Open Paren Competitie in de Flyer Flyer Open Paren 2023

08/01/2023 - Harry Geelen

Seniorenbridge 7 woensdagmiddagen in januari en februari

De senioren-competitie wordt gespeeld op woensdagmiddagen in januari en februari LET OP, We...

18/12/2022 - Harry Geelen